Onze praktijk

Waarom?

We zijn tevreden als u* of uw kind goede resultaten behaalt. Dat kan zijn dat u bijvoorbeeld beter in uw vel zit, dat u meer energie heeft, uw klachten zijn verminderd of dat u uw gewichtsdoel heeft bereikt.

Veel mensen zien op tegen een dieet. Wij vinden het belangrijk dat u ondanks het dieet kunt genieten van eten.

Als u met een lach naar buiten loopt dan zijn wij in onze missie geslaagd.

Wij zijn gemotiveerd om u te begeleiden als u er voor kiest om uw eetgewoonte aan te passen.

*Overal waar “u” staat, kunt u ook “uw kind” lezen.

Hoe?

Wij zijn ondernemend, deskundig en streven naar een zo hoog mogelijke klantvriendelijkheid.

Wij zijn toegankelijk en staan open voor samenwerking met andere zorgprofessionals.

Bij de intake luisteren we naar uw hulpvraag en bespreken we samen welke realiseerbare doelen u kunt bereiken (niet iedereen hoeft naar een BMI van 22,5). We zullen u enthousiast begeleiden.

Wat?

Quirina Engels is opgeleid tot kinderdiëtist en deskundig op het gebied van kinderen met afbuigende groeicurve, kritische eters (waaronder ARFID), voedselallergie en sondevoeding bij kinderen. Quirina is tevens gespecialiseerd in de dieetbehandeling van coeliakie en autisme bij zowel kinderen als volwassenen.

Dominique Maan is opgeleid tot kinder- en sportdiëtist en heeft veel ervaring in het werken met ondergewicht/afbuigende groei bij kinderen. Daarnaast begeleidt zij zowel volwassen als kinderen met maag- en darmklachten (o.a. prikkelbare darmsyndroom, FODMaP dieet en lactose-intolerantie) en (top)sporters.

Kevin Minten is naast all round diëtist geschoold als sportdiëtist. Kevin begeleidt de kinderen met obesitas zowel individueel als in groepen (zie ook Satisfied).

Karin van de Sanden is all round diëtist voor volwassenen. Ze richt zich met name op diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, COPD, sondevoeding, ouderenzorg, overgewicht en ondervoeding.

Simone van der Blom is kinderdiëtist en kindercoach. Zij ziet met name jonge kinderen van 0-4 jaar met diverse voedingsproblematiek.

Wij bieden individuele consulten en groepsbehandeling. Daarnaast zijn ook gecombineerde consulten met bijvoorbeeld prelogopedist mogelijk.

We zijn voor huisartsen/verwijzers binnen ZorgDomein vindbaar onder naam Centrum voor Voeding & Praktijk.