Locatie

Locaties en afspraaktijden

  • Aalsterweg 183 B te Eindhoven: maandagmiddag (Kevin), maandagavond (Kevin) en vrijdagochtend (Quirina) en vrijdagmiddag (Karin)
  • Jan Smitzlaan 7 te Eindhoven: donderdag (Karin en om de week Simone)
  • Vijfkamplaan 8 te Eindhoven: maandag (Simone en Karin), dinsdag (Dominique en Quirina), woensdag (Kevin), donderdag (Quirina en om de week Kevin en Simone) en vrijdagochtend (Quirina) 
  • Antoon Coolenlaan 1 “TopSupport” te Eindhoven: donderdagochtend (Dominique) en vrijdag (Dominique en om de week Kevin)
  • Online: u kunt bij ons ook terecht via een (video)bel afspraak

Contact
U kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken.
Tel. 040 – 248 40 74
U krijgt Alice, Sharona of Elise aan de telefoon.
Verder kunt u contact opnamen via het antwoordformulier bij contact
U kunt ook rechtstreeks via de online agenda een afspraak inplannen.

Als het voor u (bijvoorbeeld doordat u niet mobiel bent) onmogelijk is om zelf de spreekuur locatie te bezoeken, kan in overleg, een afspraak voor een huisbezoek gemaakt worden.

Aalsterweg 183b Eindhoven
De praktijk maakt deel uit van Medisch Centrum Aalsterweg, waar ook huisartsen, kinderergotherapeuten, pre-logopedist, psychologen en (kinder)fysiotherapeuten gevestigd zijn.
Spreekkamer is op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig.
In de avond, als de deur gesloten is, s.v.p. aanbellen bij de bel van ‘kindercentrum’
U kunt de auto gratis parkeren in de Orchideeënstraat of achter de praktijk.
Buslijn vanaf centrum: lijn 170 of 171 richting Dommelen Damianusdreef, halte Boutenslaan
Of lijn 172 richting Luyksgestel Boscheind, halte Boutenslaan. Vanaf de bushalte is het nog ca. 1 minuut lopen naar de praktijk.

Jan Smitzlaan 7 Eindhoven
De praktijk maakt deel uit van Gezondheidscentrum Plus, waar ook o.a. huisartsen, fysiotherapeuten, jeugdarts, verpleegkundige jeugdgezondheidszorg, kinder- en jeugdpsycholoog en intergratieve psychotherapeut gevestigd zijn.
De spreekkamer is op de 1e verdieping. Er is geen lift aanwezig.
Als u met een kinderwagen komt, houd er dan rekening mee dat die niet mee naar boven genomen kan worden. Bij de balie van de huisartsen kunt u een slot lenen waarmee u de kinderwagen veilig onder het afdak kunt neerzetten.
U kunt de auto parkeren in de straat (betaald parkeren) of op enige loopafstand: parkeerkelder Stadhuisplein, parkeerplaats Bomanshof, Schouwburg of Sint Joriskerk.
Er is een invalidenparkeerplaats en de inrit kan voor in- en uit- stappen worden gebruikt.
Buslijn vanaf centrum: lijn 7, 18, 170, 171, 172, 173 halte Diagnostiek voor U – P.C.Hooftlaan.

Vijfkamplaan 8 Eindhoven (Sportcomplex Eindhoven Noord)

Er zijn op dit moment werkwerkzaamheden gaande, die gefaseerd het komende jaar plaatsvinden. Houd er rekening mee dat u omgeleid wordt en de reistijd hierdoor langer kan zijn. Klik op onderstaande link voor meer info:

https://www.centrumvoorvoedingendieet.nl/wp-content/uploads/2023/07/Wegwerkzaamheden-Vijfkamplaan-8-Periode-14-T-m-Juni-2024-13-Jul-2023-08-46-1.pdf

De praktijk is gevestigd in Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven (PECE) op de vijfkamplaan 8 (nabij zwembad Ir. Ottenbad).
De ingang is via Basic Fit op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig.
Wij werken samen met kinderfysiotherapeuten en sportpsycholoog en -fysiotherapeuten.
U kunt de auto vrij parkeren op de parkeerplaats van het Sportcomplex Eindhoven Noord.
Buslijn vanaf centrum lijn 9, 405 en 406 halte Sportpark Eindhoven Noord.

Antoon Coolenlaan 1, TopSupport
Het spreekuur vind plaats binnen TopSupport Eindhoven en is gevestigd in het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen naast Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep aan de Antoon Coolenlaan in Eindhoven. 
Wij werken samen met sportartsen en sportfysiotherapeuten.

U kunt (gratis) parkeren op de grote parkeerplaats tussen het zwemcentrum en het ijssportcentrum (parkeerplaats Genneper Parken). Vanuit de parkeerplaats loopt u richting het zwembad. Achter de brug over de Tongelreep ziet u aan uw rechterhand het gebouw van TopSupport.

De fietsenstalling vindt u direct naast het gebouw van TopSupport, door het pad rechts naast de ingang te blijven volgen.

Aalsterweg 183b

Antoon Coolenlaan 1

Jan Smitzlaan 7

Vijfkamplaan 8