Afspraak

Telefonisch: 040-2484074

Contact formulier

Online aanmelden
Bent u nieuw dan dient u zich eerst aan te melden.
Na ontvangst van uw gegevens, ontvangt u van ons een inlogcode.

Online afspraak maken
U logt in met de inlogcode die u van ons heeft ontvangen.

Verwijzing
Wanneer u om medische redenen een aangepaste voeding nodig heeft, dan kan het zijn dat u van uw huisarts of specialist een schriftelijke verwijzing krijgt.

Directe Toegankelijkheid Diëtetiek
Sinds augustus 2011 is de diëtist direct toegankelijk, dit betekent dat een cliënt zonder verwijzing van een arts of specialist naar een diëtist kan gaan met vragen over voeding en diëten. Dit heet Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD).

De DTD wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Raadpleeg altijd eerst uw polisvoorwaarde of neem even contact op met uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding. Mocht uw zorg-verzekeraar geen vergoeding geven voor de DTD dan heeft u alsnog een verwijsbrief nodig.

Komt u voor het eerst bij de diëtist zonder verwijsbrief? Dan vindt er een zogeheten DTD screening plaats. Dit is een vooronderzoek om te kijken of u bij de diëtist aan het juiste adres bent. Het hangt van meerdere factoren af of een behandeling gestart kan worden. Natuurlijk van de klacht zelf, maar ook of u nog andere klachten of aandoeningen heeft die van invloed kunnen zijn op de dieetbehandeling. Zijn er twijfels, dan geeft de diëtist u het advies om contact met uw arts op te nemen of bespreekt dit, in overleg met u, zelf met de huisarts.